Співробітники СБУ затримали в Маріуполі терориста з угруповання «Оплот» незаконної організації «ДНР».

Про затримання бойовика повідомила прес-служба СБУ. Правоохоронці встановили, що в травні 2014 року затриманий за гроші найнявся в незаконне збройне формування терористів в Донецьку. Там він пройшов військову підготовку та отримав форму і зброю.

В рядах бандформування затриманий здійснював охорону об'єктів терористів. Однак, він поконфліктував зі своїм керівництвом, після чого залишив «ДНР» і під виглядом переселенця виїхав до Маріуполя, де переховувався у родичів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 258-3 (Створення терористичної групи чи організації) і ч. 2 ст. 260 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) КК. Зараз, за словами правоохоронців, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у зоні АТО ліквідували чергового ватажка терористів. Ліквідований ватажок бойовиків на прізвисько "Пластун" керував терористичними підрозділами "ЛНР", а також очолював злочинну організацію під назвою "Бетмен".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще