Як би довго і вперто не сперечалися українські політики і експерти про те, варто вважати 8 березня святом чи ні, фактом залишається одне. Будь-яка жінка буде чекати в цей день уваги і подарунка, навіть якщо вона і говорить про зворотне.

Українські зірки - теж не виняток і вже зараз з нетерпінням чекають моменту, коли подарунки просто хлинуть їм у руки.

«Я б дуже хотіла отримати у подарунок «Мерседес Кубик» білий, - розповіла по секрету Знай.ua співачка Маша Гойя. - Сподіваюся, той, хто треба, прочитає це і купить ».

Потішив у цьому році чоловік і Народну артистку України Катерину Бужинську, яка зовсім недавно народила йому двійню.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

«На 8 березня ми їдемо до Греції! - з посмішкою розповіла нам вона. - Діти залишаться зі свекрухою, і ми зможемо побути удвох. Це як другий наш медовий місяць».

Головне - це увага

У цей день по всьому інтернету починає літати величезна кількість різних поздоровлень, мемів і віршів присвячених березневому святу. За словами Кульбаби Ірини Красильникової, хотілося б отримувати персональні подарунки і привітання, а не віртуальні листівки у соціальних групах.

[[{"fid":"160576","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"800","width":"533","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

«Хотілося б у 8 березня вирубити інтернет в усьому світі, ввести в моду телеграму на добу, ось тоді і буде видно щирість і хороша пам'ять на адреси, - розповіла вона. - А якщо серйозно, то я люблю дарувати і приймати подарунки, я це роблю з великим задоволенням! Тому в моєму домі завжди стоять свіжі букети квітів від коханої людини, і упаковані подарунки для близьких друзів у свята».

Також вітати всіх знайомих жіночої статі збирається і співачка Наталя Турбіна. Хоча вона це робить із задоволенням в будь-який день.

«Не можна не відзначити, що саме в такі спільні свята, яким раніше був 8 березня, люди в загальній своїй масі і відчували підйом, це так об'єднує. Всі ходять з квітами, посміхаються. Це приємно бачити. Це захоплює», - зазначила зірка.

Свято на роботі

Але, звичайно, серед знаменитостей є і ті, хто вважає це свято пережитком минулого. Не буде відзначати 8 березня відома телеведуча Соломія Вітвіцька, а також український стиліст Олексій Залевський.

«Я не святкую це свято і вважаю його гендерним, - заявив він Знай.ua. - Я вітаю жінок без прив'язки до дат».

Але найчастіше, звичайно, в цей день артистам доводиться працювати, так як святковим цей день роблять нерідко саме вони.

«8-е березня у мене почнеться о 6 ранку, я прокинуся і поїду на ранковий телеефір, де буду презентувати новий кліп" Мольфар "та нову англомовну пісню, - повідомила нам відома українська співачка ALLOISE. - Закінчиться він близько опівночі, одночасно із закінченням мого dj seta в одному з київських барів. Я сподіваюся, мені подарують квіти, як ознаку того, що я чарівна жінка. А то я можу випадково переплутати це 8-березня з Днем міжнародної солідарності трудящих».

Виконавиця зізналася, що хотіла б у подарунок отримати пухнасте руде кошеня.

«Але так, щоб його на наступний день забрали назад», - посміхнулася вона.

Не вийде відзначити це свято і у закоханої творчої пари: Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна.

«Ми не будемо його святкувати, так як працюємо у цей день, - сказав нам Арсен. - У нас концерти у різних містах. Хоча Тоня таки встигла замовити собі подарунок».

Тоня ж вважає, що без квітів у цей день не можна обходитися.

«Я нікого не вітаю 8-го березня. Вважаю, що це свято, коли жінки повинні отримувати подарунки, а не вітати один одного. Головне - це тюльпани і увага коханої людини», - впевнена співачка.

На роботі відзначить цей день і український співак, улюбленець жінок, Олександр Пономарьов.

«8 березня я дам концерт у місті Дніпро, - розповів він. - Буде дуже багато сюрпризів і нових пісень. Саме таким чином я б і хотів привітати всіх жінок цього прекрасного міста».

Також читайте про те, як повії окупували Верховну Раду.