Російське суспільство не розвивається, тому що політики продовжують боротися з тим, що світ давно пройшов в XX столітті. Кремль продовжує політику Радянського Союзу, яка полягала в боротьбі з багатополярним світом. Про це заявив професор Державного університету Ілії Олег Панфілов.

"Виявилося, що в Росії все без змін: як більшовики хотіли сто років тому роздути "світову пожежу", так мріють і зараз. Створили потужну мережу телевізійної пропаганди, RT на декількох мовах. Мета одна - розвалити існуючий Євросоюз і на уламках старої Європи спробувати в черговий раз створити щось схоже на те, що було з 1945 по 1989 роки. Все це світ вже проходив в ХХ столітті, коли СРСР витрачав величезну кількість своїх нафтодоларів на підтримку антиколоніального руху, на створення всіляких фронтів і організацій, в основному боролися під червоними прапорами", - повідомив Панфілов в блозі на ресурсі Новое время.

Панфілов зазначає, що Європа тільки нещодавно зрозуміла, яку загрозу несуть в собі дії президента РФ Володимира Путіна.

"Пропаганду Росія давно видає за свободу слова, вбивства і репресії - за необхідність, окупацію і анексію - за права людини. Захід нарешті схаменувся і вживає заходів, щоб приборкати маленького фюрера", - додає він.

"Знай.ua" повідомляв, що президент РФ Володимир Путін задумав змінити статус Криму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще