Один із пасажирів підпалив себе у швидкісному потязі, що прямував із Токіо в Осаку. В результаті двоє людей загинули, щонайменше шестеро поранені.

Про це повідомляє ВВС Україна.

Чоловік, який загинув в результаті спалаху у вагоні "поїзда-кулі", за попередніми даними, сам облив себе горючою рідиною і підпалив її з метою самогубства.

Як зазначають в управлінні японської залізниці, в туалеті першого вагона стався гучний хлопок, потім спалахнула пожежа. Поїзд, що складається з 16 вагонів, був зупинений на коліях у районі міста Одавара за допомогою стоп-крана.

Читайте також: Військовий викинувся з поїзда дорогою до частини

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Його головний вагон заповнило димом, в поїзді відключилась електрика. Під час інциденту в експресі перебували близько тисячі пасажирів.

Варто зазначити, що японські потяги вважаються найбезпечнішими у світі. За понад 50 років роботи швидкісної залізниці в країні не було жодного смертельного випадку.

Водночас, як зазначає кореспондент BBC у Токіо Руперта Вінгфілда-Хейза, самогубства - не рідкість для Японії, особливо серед молодих чоловіків.