У соцмережах миттєво відреагували на жорстокий жарт кремлівського сатирика Михайла Задорова. Комедіант на своєму останньому виступі намагався шуткувати про збитий на Донбасі Boeing 777.

Юзери були обурені такою зухвалою витівкою сатирика і адресували Задорнову масу гнівних коментарів. На їх думку, жарти про загибель сотень людей аморальні та неприпустимі.

"Геніально" вигук із залу. Дійсно, геніально доведений народ до божевілля. Думаю, саме так сміялися і реготали охоронці фашистських концтаборів при вигляді працюючого крематорію", - коментує цю ситуацію в Facebook користувач EduardRubin.

Читайте також: Голандці завершили роботу на місці катастрофи Boeing 777

Варто відзначити, що Задорнов наполегливо називає Боїнг "євразійським" і приписує секретарю державного департаменту США Джен Псакі слова прокурора з Пермі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Пермський прокурор Андрій Делієв саме таким чином відповів на запитання журналістів про причини катастрофи літака МІГ-31: "Літак впав з причини тяжкості, так як машина важче повітря".

Задорнов використовував слова свого ж співвітчизника і видав їх за слова Псакі. Так він пожартував на тему про загиблих в результаті краху людях.