Терористи незаконної "ЛНР" за червень 2015 захопили 26 шахт в регіоні. Про це повідомляє УНН.

Сьогодні з такою заявою виступив директор "Донецької виконавчої дирекції з ліквідації шахт". Він зазначив, що в результаті збройних дій багато будівель шахт частково зруйновані, деякі не функціонують.

Силовики порушили кримінальну справу за статтею за захоплення державних будівель або споруд з метою незаконного користування ними або перешкоджання роботі підприємств. Санкція статті передбачає позбавлення волі до трьох років.

Нагадаємо, 26 квітня 2015 прем'єр-міністр Арсеній Яценюк повідомляв, що під контролем України залишилися 35 шахт із 90. За словами глави уряду в підконтрольних України шахтах працюють 50 тисяч співробітників.

Матеріал по темі: Сепаратисти 83 рази обстріляли українських військових - прес-центр АТО

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

У прес-службі керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля повідомили, що терористи вчора проявляли надмірну активність в області. Бойовики сконцентрували свої удари в районі траси "Бахмутка", Кримського, Катеринівки і Станиці Луганській.