Адвокати українки Надії Савченко, яку незаконно утримують в ув'язненні в Росії, у вівторок оприлюднили перші матеріали сфабрикованої проти неї кримінальної справи.

Один з представників захисту Савченко Марк Фейгін виклав на своєму сайті перший документ – протокол допиту ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького

"Це свідчення лідера невизнаної ЛНР Ігоря Плотницького. Його свідчення стосуються безпосередньо подій 17-го і 23-го червня 2014 року, моменту полону Савченко та її нібито "добровільного звільнення" з батальйону "Зоря"", - пише Фейгін.

Читайте також: Адвокат Савченко публікуватиме матеріали справи в інтернеті

Нагадаємо, що раніше інший адвокат Савченко Ілля Новіков анонсував оприлюднення матеріалів справи. За його словами, захист має намір опублікувати всі документи, що стосуються цієї кримінальної справи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"З наступного тижня ми почнемо частинами викладати матеріали у вільний доступ. До початку суду опублікуємо їх повністю, всі 40 томів", - написав Новіков у Facebook 26 червня.