Депутати звільнили від оподаткування на додану вартість та обкладання ввізними митами постачання в Україну матеріалів для виготовлення шоломів та бронежилетів. Про це повідомляє РБК-Україна.

За прийняття в цілому законопроектів №2202 і №2203 проголосували 236 і 248 депутатів відповідно при мінімально необхідних 226.

Цей закон передбачає внесення змін до податкового та митного кодексів. Такі норми введуть на весь час проведення АТО. Також вони будуть дієві в період воєнного стану.

Нагадаємо, що 1 липня торік Верховна Рада звільнила від оподаткування і мит ввезення в Україну спецзасобів індивідуального захисту та ліків під час проведення АТО.

Матеріал по темі: Форму для армії закуплять на електронних торгах

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що єдиним правом на закупівлю продовольства раніше користувалось лише Міністерство оборони, але від учора ввели електронні закупівлі, де можуть брати участь усі зацікавлені у цьому компанії.