Депутати звільнили від оподаткування на додану вартість та обкладання ввізними митами постачання в Україну матеріалів для виготовлення шоломів та бронежилетів. Про це повідомляє РБК-Україна.

За прийняття в цілому законопроектів №2202 і №2203 проголосували 236 і 248 депутатів відповідно при мінімально необхідних 226.

Цей закон передбачає внесення змін до податкового та митного кодексів. Такі норми введуть на весь час проведення АТО. Також вони будуть дієві в період воєнного стану.

Нагадаємо, що 1 липня торік Верховна Рада звільнила від оподаткування і мит ввезення в Україну спецзасобів індивідуального захисту та ліків під час проведення АТО.

Матеріал по темі: Форму для армії закуплять на електронних торгах

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що єдиним правом на закупівлю продовольства раніше користувалось лише Міністерство оборони, але від учора ввели електронні закупівлі, де можуть брати участь усі зацікавлені у цьому компанії.