Всі мешканці селища Широкине, що поблизу Маріуполя, залишили населений пункт. Про це повідомляють у звіті спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"Представники місії ОБСЄ відвідали Широкине і підтвердили повідомлення ЗМІ про те, що усі цивільні залишили населений пункт", - написано у повідомленні місії.

Представники ОБСЄ 27 червня відвідали населений пункт Широкіне. У звіті, який склали після візиту, вони відзначають, що кількість руйнувань із моменту останнього відвідування місії помітно зросла. За оцінками ОБСЄ, близько 80% помешкань і будівель частково чи повністю зруйновані.

Читайте також: Піски і Широкіне зранку накрили обстрілами

Нагадаємо, що цього року у населених пунктах, які контролює "ДНР", внаслідок військових дій було пошкоджено і зруйновано більш 9464 об'єктів інфраструктури на суму понад 1,5 мільярда гривень. У Луганській народній республіці зруйновано близько 8 тисяч об'єктів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще