Терористи в черговий раз обстріляли військових та інфраструктуру населених пунктів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

Штаб АТО опублікував фото наслідків обстрілів.

"Сьогодні, 30 червня, близько 2.30 ночі бойовиками проросійських бандформувань з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" підступно були обстріляні позицій сил АТО на околиці населеного пункту Врубівка", - йдеться в повідомленні.

Офіцери "сектору С" довели, що обстріл відбувся з території Луганської області, підконтрольної терористам. В результаті потрапляння та детонації щонайменше 10 реактивних снарядів, окрім декількох одиниць військової техніки, постраждали господарські будівлі й техніка розташованого поруч сільського господарства.

Матеріал по темі: Терористи за два тижні облаштували базу на лінії розмежування (відео)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В штабі повідомили, що поранених та загиблих серед військовослужбовців та мирного населення немає.

Нагадаємо, що використання РСЗВ БМ-21 "Град", які і іншої ствольної та реактивної артилерій калібром 100 мм і більше, суворо заборонено Мінськими домовленостями. В минулий четвер терористи випустили близько 20 снарядів з "Градів" по населеному пункту Пищевик.