Сьогодні єдиній доньці російської балерини Анастасії Волочкової, Аріадні, виповнюється 11 років. На день народження своєї принцеси її епатажна матуся приготувала розкішний подарунок.

У своєму Instagram Волочкова опублікувала фото дорогої душової кабіни і поставила до відома підписників, що тепер вона красується на тому місці, де раніше була ванна.

У коментарях на такий подарунок для дитини відреагували по-різному. Але були й ті, хто вчергове звинуватив Анастасію в несмаку та порадив "подарувати доньці ще й унітаз, аби вже повністю завершити ремонт".

Читайте також: Лобода показала свою п'ятирічну доньку (фото)

Аріадна – донька Волочкової та її колишнього цивільного чоловіка Ігоря Вдовіна. Пара навіть влаштувала у 2007 році костюмоване весілля, але офіційно стосунки так і не оформила. Згодом вони розійшлися. Минулого року Вдовін одружився з рок-співачкою Варварою Демидовою, молодшою за нього на 16 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав "Знай.ua", Анастасія Волочкова вирішила зіграти роль царської особи й замовила свій портрет у компанії останнього російського імператора Миколи II.