Під час обшуку квартири, яку орендував звинувачуваний у вбивстві чоловік, виявили пістолет марки "Вальтер", патрони до нього, а також помпову рушницю. Злочинець сховав зброю у м'якій дитячій іграшці.

Про це повідомляє прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Читайте також: Із в'язниці на Вінниччині втік вбивця

"Оперативним працівникам Приморського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що в одній з квартир зберігається вогнепальна зброя. На момент прибуття міліціонерів у квартирі перебувала господиня оселі. Вона пояснила, що здавала приміщення чоловікові 1967 народження. Деякий час тому наймач з квартири виїхав", - розповідають у прес-службі.

Зараз з виявленою зброєю працюють експерти. Власник вогнепального арсеналу розшукується за вчинення тяжкого кримінального правопорушення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

.