Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) заморозив кошти московського "Спартака". Російський футбольний клуб не отримає 1,38 млн доларів за майбутні виступи у Лізі Європи.

Як повідомили російські ЗМІ, арешт коштів відбувся після матчу із кіпрським АЕК через те, що москвичі вийшли на поле у неправильній формі. Прізвища гравців були написані російськими літерами, а не латиницею, згідно з вимогами УЄФА.

Офіційний сайт "Спартака" пов'язує санкції із зовсім іншою подією. Іспанський та швейцарський суди нібито покарали росіян за трансфери 1996 року. Керівники команди оскаржать це рішення.

Зазначимо, що "Спартак" йде на першому місці у Чемпіонаті Росії. З Ліги Європи московська команда вилетіла на стадії кваліфікації, поступившись скромним кіпріотам.

Портал "Знай.ua" писав про арешт 25-річного воротаря з Німеччини. Він програв матч із рахунком 43:0, чим викликав підозри правоохоронців.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще