Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі не боїться можливого звільнення і продовжить проводити реформи в ввіреній йому галузі.

"Я в Україну приїхав робити реформи. Сьогодні ми готові все це робити, у нас все готово", - сказав він.

За словами міністра, його відомство вже готове змінити систему держзакупівель. Багато хто незадоволений тим, що втрачають свої доходи від МОЗ, але Квіташвілі вважає це останнім шансом для країни розпочати реформи.

Міністр також заявив, що протягом півроку якісь сили чинять опір у реформуванні системи охорони здоров'я. Він вважає, реформи у цій сфері невигідні багатьом чиновникам, які наживаються в кризи.

"Деяким товаришам потрібно те, що відбувалося в Україні в останні 25 років, щоб сиділи, пиляли гроші тихо, щоб завжди були кризи. Вигідно, щоб установи так і залишилися радянськими, смердючими, під державним контролем, де всі крадуть, починаючи з 2 грн за один день за харчування людини, закінчуючи ліками. Я по країні їжджу, катастрофічна ситуація", - додав Квіташвілі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Рада звільнить міністра екології

Міністр не побоюється свого можливого звільнення і підкреслює, що ще рано про це говорити.

"Хоч дочекалися б звіту про це розслідуванні. Розслідування закінчується 10 липня. Про що взагалі йдеться?", - підсумував Квіташвілі.

Як повідомляли раніше, голову МОЗ Олександр Квіташвілі можуть звільнити з посади вже на цьому тижні.