Федерація футболу України (ФФУ) визначила, де збірна України зіграє матч відбору до ЧС-2018 проти Косова. Гра відбудеться у польському Кракові.

Як повідомили на офіційному сайті ФФУ, Міжнародний союз футбольних асоціацій (ФІФА) дав позитивну відповідь на проведення матчу Україна - Косово на нейтральному полі. Українські футбольні чиновники планують провести матч у Польщі, а саме у Кракові.

25 вересня українська делегація відвідає сусідню країну та проінспектує стадіони. Гра може відбутися на стадіонах "Вісли" та "Краковії".

Матч Україна - Косово запланований на 9 жовтня. Раніше його планували провести у Болгарії або Туреччині.

Портал "Знай.ua" писав про отримання Києвом права проводити фінал Ліги Чемпіонів у 2018 році. Українським фанатам пояснили, де та як саме можна буде купити квиток.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще