Сьогодні в лікарні Маріуполя помер командир мінометного взводу другої сотні полку "Азов" по позивному "Ратибор". Про це повідомляє офіційна сторінка Vkontakte полку Азов.

Комбат був родом з Новосибірська РФ. Йому було 34 роки.

"Бійці кажуть,"Ратибор" став зразком справжнього борця за справедливість, адже, будучи громадянином Росії, вирішив воювати за країну, в якій проявили агресію і нахабно забрали її землі. Завжди повторював, що бореться не за мир, а за справедливість", - пишуть солдати.

Поранення "Ратибор" отримав 21 червня під час мінометного обстрілу в Широкиному. У його тілі знайшли осколки снаряда калібром 120 мм.

"Як справжній офіцер, був завжди відповідальним, чесним і вимогливим. Як командир, був завжди сміливим у боях і рішучим у своїх рішеннях. Добре знав військову справу і допомагав опанувати солдатам. Для бійців їх командир став як рідний батько - суворий, втім справедливий ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Матеріал по темі: Волонтери виготовлять генетичні жетони для військових (фото)

Нагадаємо, що на вихідних бійця АТО Івана Смирнова з Одеської області побили проросійськи налаштовані чоловіки. Його намагалася захистити сестра, її теж ударили.