Після майже годинного блокування трибуни Верховної Ради, депутатам не вдалося домовиться про продовження мораторію на перевірку підприємців. Нардепи пообіцяли проголосувати за відповідний законопроект вже завтра.

Сьогодні зранку біля Верховної ради зібралися близько півтисячі підприємців, яки вимагали скасування обов'язкового встановлення касових апаратів. Мітингувальники вигукували вигукували "Кожному депутатові – по касовому апаратові".

Підприємці мали встановити апарати вже з 1 липня. Після відмови спікера парламенту Володимира Гройсмана поставити відповідний закон в порядок денний, фракція "Радикальній партії" Олега Ляшка заблокувала трибуну.

Читайте також: Підприємці домоглися реєстрації закону про відміну касових апаратів

Спікер покликав лідерів правлячої коаліції до свого кабінету на нараду. Після тривалих перемовин, закон пообіцяли розглянути завтра.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Усі п'ять лідерів коаліції погодилися на скасування касових апаратів для другої групи підприємців, які заробляють до 1,5 мільйоні гривень. Третя група – переносимо запровадження обліку до грудня поточного року. До завтра закон буде внесено на порядок денний", - заявив Ляшко після повернення з кабінету Гройсмана.

Одразу після цього спікер оголосив пленарне засідання закритим.