Відносно народних депутатів, які намагалися заблокувати доставку глави ДФС Романа Насірова в інститут кардіохірургії, силовики відкрили справу.

Як говориться в повідомленні прес-служби НАБУ, дії нардепів кваліфіковані за ч.2. ст. 342 Кримінального кодексу України - опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, кілька народних депутатів намагалися заблокувати транспортування Романа Насірова в Інститут кардіології імені академіка Стражеска 4 березня.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що НАБУ вручило Насірову підозру 2 березня. Після цього медики забрали його на ношах через серцевого нападу. Медики не підтвердили ніяких патологій зі здоров'ям, сделам дообстеження.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Насіров підозрюється у нанесенні збитків державному бюджеті на суму в два мільярди гривень. 3 березня Кабінет міністрів усунув його з посади.