У нових екранізаціях коміксів Marvel можна буде побачити представників ЛГБТ-спільноти. Про це заявив голова компанії Кевін Файгі на презентації фільму "Людина-мураха".

"Чи побачимо ми гомосексуалістів у наступних фільмах найближчі 10 років? Звичайно! Я вважаю, що так і буде", - повідомив Файгі.

Також він наголосив, що це питання необхідно з'ясувати до 2019 року. Це пов'язано з тим, що історії коміксів зазвичай з'являються на великому екрані пізніше. Приблизно за 5-10 років після їх появи у друкованому вигляді.

Читайте також: Гей-парад в Лондоні "розстріляв" напівголий Путін

Варто зауважити, що останнім часом студія Marvel та її конкурент DC Comics все частіше "розбавляють" комікси персонажами-геями чи лесбійками. Також нерідко автори несподівано для читача викривають сексуальну орієнтацію вже звичних героїв.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наприклад, в березні цього року DC Comics підтвердила бісексуальність Жінки-кішки, а у всесвіті Marvel у квітні з'явивсь ще один гей - Боббі Дрейк, знаний як Людина-лід.