Соціальна мережа Facebook відкриє свій перший офіс в Африці в липні 2015 року. Про це повідомляє The Telegraph.

Адміністрація порахувала, що в мережі зареєстровано всього 120 мільйонів жителів континенту.

"Це одне з тих місць, звідки родом наш наступний мільярд користувачів", - заявила Нікола Мендельсон, віце-президент Facebook в Європі, на Близькому Сході та в Африці.

Для того, щоб залучити нових користувачів, компанія адаптує Facebook для мобільних телефонів, які на відміну від смартфонів, не можуть повноцінно відображати сайт. Для цього, адміністрація укладе ряд контрактів з місцевими операторами.

Матеріал по темі: Українські акаунти блокують законно - Facebook

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що український сектор Facebook попросив засновника Марка Цукерберга відкрити офіс в Україні. До прохання приєднався президент Петро Порошенко. Засновник мережі зазначив, що подумає над цим і в той же час підкреслив, що претензії українських користувачів щодо неправомірності блокування незаконні. Частина українських користувачів влаштували флеш-моб і не користувалися Facebook два дні.

Видання Watcher провів експеримент, за результатами якого можна констатувати, що Facebook масово блокує українців, але ігнорує агресію росіян.