Російський президент може зайняти вичікувальну позицію на Донбасі, демонстративно показуючи, що військового протистояння більше немає, однак це - тільки невдала спроба прикрити присутність Росії на окупованих територіях.

Таку думку висловив політолог Євген Магда і додав, що не варто вірити запевненням Путіна про те, що він раптом піде з Донбасу.

В той же час Магда вважає, що візит Петра Порошенко на Генасамблею ООН і заява Джо Байдена — це також важливі сигнали цього тижня.

"Сигнал дійсно потужний. Справа в тому, що в ЄС існує дуже багато людей, які хочуть повернути зв'язки з Росією. І Путін, на мою думку, зараз навіть може згорнути свою активність на Донбасі заради цього, демонструючи свої добрі наміри, тоді як Україну всіляко будуть мазати чорним. Російська пропагандистська машина в цьому сенсі заточена на західне суспільство, і Путін чекає, коли зміняться його партнери у західному світі, щоб самому здавати карти", - повідомив Магда для hromadskeradio.org і додав, що не варто себе заспокоювати надіями, що завтра Росія розвалиться.

"На жаль, розпад Росії Заходу невигідний, так само як свого часу Захід не хотів розпаду Радянського Союзу", - резюмував Магда.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Путін молиться на перемогу американського мільярдера Дональда Трампа.