Лідер Північної Кореї відвідав новий термінал аеропорту імені Кім Ір Сена недалеко від Пхеньяна. Однак глава не схвалив дизайн будівлі і стратив архітектора.

Про це повідомляє metro.co.uk.

Деякі джерела стверджують, що Ма Он Чун був убитий ще в листопаді за звинуваченням у корупції і нездатності виконувати накази.

Читайте також: Північна Корея почала готуватись до запуску балістичної ракети

Кім Чен Ин заявив, що дефекти проявляються в останній фазі будівництва Терміналу 2. Він стверджує, що дизайнери не змогли передати ідею партії в архітектурній красі для збереження характеру та національної ідентичності".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що Кім Чен Ин зводив аеропорт для залучення туристів в країну. Урочисте відкриття призначене на 1 липня.

Нагадаємо, що раніше північнокорейський лідер стратив міністра оборони КНДР. Також у квітні Кім Чен Ин наказав стратити 15 високопоставлених чиновників і музикантів національного оркестру.