Вчора у Львівському національному університеті імені Франка звільнили з посади доцента географічного факультету скандальну викладачку Ольгу Загульську, яка виступила на російському каналі у підтримку "ДНР" та "ЛНР".

Про це повідомляє Zaxid.net

Після цього виступу студенти влаштували викладачці "коридор ганьби", а потім перестали ходити на пари.

Ольга Загульська виступала на прокремлівському телеканалі "Россия 1".

"Я не хочу, щоб в Україні вважали це державною зрадою. Прикро, що українцям доводиться шукати притулку закордоном", - казала вона в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скандальна викладачка додала, що вона виявилася безробітною нібито через її "політичні вподобання".

"Завтра я не піду на роботу. Чому я маю йти на роботу, якщо від завтрашнього дня я вже безробітна? Моє звільнення з роботи є прямим наслідком переслідування за політичними мотивами", – сказала Загульська.

Скандал із викладачкою виник після того, як вона у своєму блозі написала, що підтримує "ДНР" та "ЛНР" і не вважає, що Росія веде війну проти України на Донбасі, у своїх статтях вона часто посилається на самопроголошених лідерів "ЛНР" та "ДНР".

Матеріал по темі: Вчителька змусила дітей писати диктант про любов до Росії

"Я горда, що у тому, що ми наближаємось до завершення війни, є і мій внесок. Більшість же з вас підтримує силову розправу над жителями Донбасу, яка призвела до руйнування країни, її економічного занепаду, загибелі тисяч людей. Тому не треба робити з мене ворога народу і вдаватись до шельмування, а знайти в собі мужність оцінити згубні наслідки своєї позиції", - написала вона.

Нагадаємо, що в Черкаській області звільнили вчительку російської мови, яка змусила дітей писати диктант про любов до Росії. Учні не змовляючись написали замість слова "Росія" - "Україна".