Поліцейські викрили працівника одного з банків Харкова, який збагачувався на клієнтах фінансової установи завдяки власному службовому становищу.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Харківській області. Зловмисником виявився 27-річний місцевий мешканець. Він причетний до п'яти випадків з викраденнями грошей клієнтів банку. Поліції розповіло про злочини керівництво банківської установи.

Злодій, без відома вкладників, проводив банківські операції з їх грошима. Йому вдалося присвоїти 193 тисячі.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтями "привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем у великих розмірах" та "службове підроблення". Зловмиснику загрожує провести за ґратами до восьми років.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, правоохоронці викрили спонсора бойовиків "ЛНР", який за рік "конвертував" 34 мільйони гривень.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще