У Києві у власника "Туарегу" двічі вкрали фари.

Про це свідчить публікація одного з користувачів Facebook.

Чоловік розповідає, що машина належить його сусідові. Минулого тижня у нього вкрали фари, він поставив нові і написав записку: "Фари закріплені наглухо".

Однак, як пише користувач соцмережі, злодії ще раз понівечили автомобіль, проте забрали тільки одну фару, щоб, так би мовити, продемонструвати свою майстерність.

Моему соседу сняли на прошлой неделе фары на Туареге. Если кто не знает, то они снимаются совершенно элементарно и за 40...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Posted by Дмитрий Розенфельд on Tuesday, 27 September 2016

У коментарях до публікації один з користувачів написав, що цей потерпілий такий не один і опублікував фото на підтвердження своїх слів.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на столичній Солом'янці помітили чергового "генія парковки", який кинув свій автомобіль в недозволеному місці.