В ніч на 1 липня співробітники відділу "Краснопілля" Сумського загону затримали автомобіль "Волга" із вантажем м'ясної продукції. В ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність правоохоронці вилучили у співвітчизника біля 400 кг контрабандного сала.

Автівка без номерних знаків рухалась у бік Росії. Прикордонники зупинили "Волгу" за кілька метрів від держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Тур'я та російським Реп'яхівка.

Наразі автомобіль разом із салом передано до одного з територіальних органів Державної фіскальної служби в Сумській області.

За спробу незаконного перетинання держкордону України чоловіку доведеться відповідати у суді.

Читайте також: На Донеччині вилучили 700 тонн продуктів для бойовиків

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Слід наголосити, що на лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів.

За останню добу затримано п'ять транспортних засобів. Машини перевозили продукти харчування на суму понад 100 тисяч гривень. Належних документів на вантаж не було.

Справи порушників передали працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.