Відома українська співачка Настя Каменських поділилася в мережі фотографією із залу, а також написала до неї кілька кумедних рядків про те, як проходять її тренування.

Пост співачка опублікувала на сторінці свого мікроблога в Twitter.

На новій фотографії зірка популярного дуету "Потап і Настя" - в компанії свого тренера.

Судячи з усього, співачка готується до відновлення своїх занять, яким і присвятила короткий віршик.

"Настя тренит! Настя жжет! Всегда вперед она идет! И парк, и зал, все нипочем! А попа стала кирпичом", - написала Каменських, запропонувавши своїм підписникам надсилати свої варіанти віршів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, співачка перенесла операцію. Через невдалий стрибок з парашутом Каменських отримала важкий перелом ноги і була змушена ходити в гіпсі більше двох місяців.

Днями співачка повідомила шанувальникам, що остання операція пройшла успішно і сьогодні вона впевнено стоїть на обох ногах, а в недалекому майбутньому зможе бігати і носити підбори.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських показала стрибок із парашутом, що ледь не став фатальним.