Близько 50 людей було вбито в результаті протистояння із терористами "Ісламської держави" на півночі Синайського півострова в Єгипті.

Про це повідомляє видання Al Jazeera.

Близько 70 бійців терористичної організації "ІДІЛ" сьогодні одночасно атакували кілька військових контрольно-пропускних пунктів, а також поліцейські ділянки на півночі Синайського півострова.

Єгипетські військові вбили 22 бойовики і знищили три транспортних засоби терористів під час їх наступу. Військо-повітряні сили Єгипту направили винищувачі в регіон, щоб допомогти армії в боротьбі з бойовиками.

В морг міста Ель-Аріш вже надійшло щонайменше 35 тіл загиблих. Серед них 11 солдатів. Проте місцеві ЗМІ зазначають, що загиблих значно більше. Поки неможливо підрахувати кількість убитих, тому що швидкі бояться їхати забирати тіла в зону бойових дій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Наступ бойовиків, за словами єгипетського журналіста Ваеля Аббаса, добре "координується". Терористи розставили міни на дорогах, щоб запобігти підкріпленню єгипетських військових.

Читайте також: Вбили "легендарного" бойовика Ісламської держави - ЗМІ

Бойовикам вдалося захопили два танки в одному з контрольно-пропускних пунктів.

Атаки "Ісламської держави" тривають вже не перший місяць. За цей час загинули сотні поліцейських та солдат на півночі Синайського півострова.

Нагадаємо, що раніше терористи "ІДІЛ" захопили ще одне місто в Іраку.