Командир "Торнадо" Руслан Онищенко заперечив вину Олександра Пугачова у вбивстві двох дніпровських поліцейських.

Про це повідомляє "Гордон".

За його словами, підозрюваний більше року співпрацював з правоохоронними органами.

Онищенко заявив, що автомобіль Пугачова поліцейські зупинили для перевірки документів не випадково, а опубліковані відео були змонтовані.

"В обох відео видно монтаж. І тут ще більше питань. Чому, коли Пугачов в своєму "Сітроені" тільки дістає документи, щоб показати їх патрульним, на бічному склі авто вже кульовий отвір? Хто і коли стрельнув? Чому Пугачов в одному кадрі без кепки, а в наступному – вже в кепці?", – сказав командир "Торнадо".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім того, за версією Онищенко, з Пугачовим в машині був ще один чоловік, "оперативник СБУ", тому й вирізані кадри, аби "не світити особи оперативника".

"Пугачов весь цей рік співпрацював з силовиками і прокуратурою, вони його для чогось тримали. І те, що Пугачов офіційно отримав статус учасника бойових дій, перебуваючи в розшуку, підтверджує мою версію", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що експертиза підтвердила, що "дніпровський вбивця" Олександр Пугачов стріляв в поліцейських.