Двоє аргентинських льотчиків звільнили після того, як вони дозволили грецькій зірці журналу Playboy Вікі Ксіполітакіс перебувати під час зльоту в кабіні пілотів. Вона саме летіла їхнім рейсом.

Про це повідомляє Fox News Latino.

Вони так захопились дівчиною, що запросили її до себе в кабіну. Там вона провела більшу частину польоту за милою розмовою, роблячи селфі та знімаючи відео. Модель одразу відправляла все це в Твіттер.

Після цього розгорівся скандал. Адже пілоти порушили міжнародні авіаційні правила, дозволяючи сторонній особі сидіти в кабіні. Після цього випадку їх називають "Idiot pilots".

Керівництво Aerolineas Argentinas швидко "прибрало" посмішки з облич пілотів. Маріано Рекальде заявив, що вони піддали ризику життя 36 пасажирів реактивного літака Embraer.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: "Небо. Літак. Дівчина" (фото)

Після розслідування обидва пілоти втратили роботу в авіакомпанії і отримали "вовчий квиток". Тепер вони вже не зможуть літати на пасажирських лайнерах. Це, по суті, кінець завидної та грошової кар'єри.

Авіакомпанія також хоче притягти до відповідальності і модель.