Волонтери зафіксували велике скупчення техніки й важкого озброєння за 15-17 км від лінії розмежування на Донбасі.

Кадри з аеророзвідки опублікували в спільноті InformNapalm. На них видно, що в одному з районів окупованого Донецька зосереджено велике скупчення озброєнь. Бойовики мають в своєму розпорядженні військові вантажівки, тягачі МАЗ-537, БМП, МТ-ЛБ.

Крім того, виявили понад 20 танків Т-64БВ і Т-72Б різних модифікацій, а також як мінімум дві САУ 2С1 "Гвоздика". У цьому районі базується так звана п'ята окрема мотострілецька бригада 1 армійського корпусу .

Ватажок угрупування - кадровий російський полковник Каплій Ігор Григорович, який раніше проходив службу на командних посадах у Повітряно-десантних військах ЗС РФ. Він ховається за позивним "Кремінь".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовиків з окупованих територій Донбасу пропонують переманювати з військовою технікою и запровадити за це грошову винагороду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще