Система Ripples є першою в світі персоналізованою кава-машиною, яка може підняти настрій навіть найсумнішому любителю цього гарячого напою. Вона вміє друкувати будь-які зображення і написи на кавовій пінці прямо в склянці.

Розробили Ripples фахівці з Ізраїлю. Вони дуже люблять каву і завжди мріяли зробити цей напій наближенышим до людей. Розробникам вдалося домогтися цього за допомогою нехитрих малюнків, які піднімають настрій.

Зробити малюнок дуже просто. Для цього потрібно включити ввімкнути кава-машину, по бездротовій мережі підключитись до неї зі свого смартфона. Після цього за допомогою спеціального додатку вибрати потрібний малюнок або завантажив власний на сайт розробників. Можна навіть просто написати текст.

Після цих операцій все з'явиться в склянці з кавою.

Читайте також: Японські вчені створили 3D зображення, які можна потрогати (відео)

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

В середньому на друк малюнка в апарата Ripples йде 10 секунд.

Вартість каво-машини Ripples становить 999 доларів. Також її власник маэ платити щомісяця по 75 доларів за доступ до супутніх сервісів. Офіційний мобільний додаток буде безкоштовним для всіх бажаючих.