Минулої доби бойовики 54 рази обстріляли позиції українських військ, зокрема із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Знову під вогнем опинились Піски та Мар'їнка, що неподалік окупованого Донецька. Загарбники гатили із мінометів різних калібрів та гранатометів. На цьому ж напрямку зі 122-мм гаубиць також обстріляли Первомайське, а з мінометів калібру 120 мм – Славне й Тарамчук", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Терористи обстріляли Широкине з гаубиць - штаб АТО

У Луганській області застосували міномети, стрілецьку зброю, гранатомети та протитанкові ракетні комплекси проти Новотошківського, Станиці Луганської, Кримського та Золотого.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В районі Маріуполя танки й міномети проросійських бандформувань гатили по Старогнатівці. Близько опівночі вони нанесли артилерійській удар з потужних гаубиць калібру 122 та 152 мм по околицях Бердянського.

Також сепаратисти продовжують бити по Широкиному.

З початку цієї доби терористи ще 10 разів обстріляли наші позиції.

"Сили АТО, в свою чергу, дають бойовикам адекватну та ефективну відповідь, застосовуючи незаборонене домовленостями озброєння", - зазначив спікер прес-центру Антон Миронович.