Російські політики не на жарт стурбовані можливістю "кольорової" революцій в своїй країні та мають намір навчати студентів протидії народним бунтам.

Про таку ідею заявив замміністра оборони РФ Микола Панков. З такою ініціативою він звернувся до депутата Мосгордуми Кирила Щитову. До речі, останній вже пропонував ввести антиреволюційний спецкурс в рамках військової підготовки. Про це повідомляє газета "Ізвестія".

Незвичний предмет - протидію "кольоровим революціям" хочуть ввести не лише для студентів військових вузів, але зробити його обов'язковим предметом для всіх спеціальностей.

Читайте також: Росіянина посадили на два роки за намір вступити в "Правий сектор"

"Вивчення студентами технологій поширення "кольорових революцій" і методів протидії (правових, адміністративних, економічних, інформаційно-культурних таі ін.) пропонується організувати при освоєнні програм вищої освіти", - говорить Панків.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще