Так званий "глава" терористичної організації ДНР Олександр Захарченко оголосив про призначення на 18 жовтня виборів на окупованих територіях Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні на сайті бойовиків.

Сепаратисти, у бажанні провести вибори, посилаються на пункти 4 і 12 Мінських угод.

За їхніми словами, на виборах повинні обиратися голови міст і районів. Чи будуть обиратися депутати місцевих рад, не повідомляють.

Читайте також: СБУ затримала інформаторку терористів "бабу Лєну"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бойовики обіцяють "для збереження основ політичного врегулювання" зберегти межі районів, міст, селищ і сіл, і виборчих дільниць, а також назви органів самоврядування і посад.

Нагадаємо, вчора СБУ затримала інформаторку терористів у Маріуполі.

"39-річна жінка встановила контакт з резидентом розвідки терористів "ДНР" з позивним "Баба Лєна". Зловмисниця передавала інформацію про облаштування опорних пунктів та уразливість інженерних споруд Маріуполя, - йдеться у повідомленні.

Диверсантка передавала зібрані дані в самопроголошений "генеральний штаб" ДНР".