Звільнення скандального міністра екології Ігоря Шевченка підтримали 235 депутатів. Колишньому посадовцю навіть не дали слова, звільнення відбулося без обговорення.

Фракція "Самопоміч" обурилася тим, що екс-міністру не дали можливості виступити перед звільненням.

"Чому нам підсовують кандидатів, яких ми не бачимо і не знаємо? Давай навчимося розмовляти з кандидатами, обговорювати власні помилки і робити висновки", - сказав депутат Єгор Соболєв.

"Радикальна партія" обурилася відмовою "Батьківщини", за квотою якої до уряду увійшов Шевченко, пояснити його відставку.

"Чому політична сила, яка радила призначити Шевченка жодним словом не пояснила його звільнення? То розхвалюють як можуть, то сахаються як чорт від ладану", - сказав Олег Ляшко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Депутати також обговорили звільнення міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі та міністра сільського господарства Олексія Павленка. Проте, відповідних законопроектів в парламенті не опинилося, тому питання не проголосували.

Читайте також: Міністр екології звинуватив Яценюка у "політичних розправах" (відео)

Нагадаємо, що скандал навколо колишнього міністра екології Ігоря Шевченка вибухнув на початку червня. Виявилося, що міністр літав приватним літаком у Ніццу під час пожежі нафтобази під Києвом. Також виявилося, що міністр навчався у Гарварді лише 10 днів. У відповідь Шевченко звинуватив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка у політичної розправі за боротьбу з корупцією.