У зоні проведення АТО з'явилися російські спецпідрозділи радіоелектронної боротьби.

Росія направила спецпідрозділи радіоелектронної боротьби в зону проведення АТО. За допомогою зазначених спецпідрозділів РФ планує заглушити канали зв'язку для всіх типів рацій, якими користуються українські військові, розповів у своєму інтерв'ю українському телеканалу "112 Україна" народний депутат України від "Народного фронту" Ігор Лапін.

"Рацій дуже мало, тільки волонтерські, а ті, які є професійні військові рації, їх просто глушать, зв'язку немає. Зараз на території Луганської області, напевно, і на Донецькій вже зайшли, спецпідрозділи радіоелектронної боротьби Російської Федерації. І вони якраз спрямовані на глушіння рацій, усіх, які є, і спец і не спец ", - підкреслив він.

Читайте також: Військовим у зоні АТО заборонили користуватися мобільними

"Коли заходили вглиб ворога, то рації навіть не дотягували до базової станції, тому що базова станція так далеко не їздить, вона не може заїжджати на територію супротивника, бо її знищать. Тому я кажу, що спецзв'язку на війні немає, забудьте, що вона там була ", - додав нардеп.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще