Журналісти "Громадське. ТВ" зібрали нічні портрети активістів Елекромайдану в Єревані. Їх опублікували на своїй сторінці в Facebook.

На площі Свободи в Єревані другий тиждень проходить цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію. Активісти тримають прапори України та ЄС. 23 червня о 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Вони спочатку застосували водомети, а потім пішли на штурм.

Того ж дня мітингувальники вирішили піти з площі Свободи на проспект Баграмяна, що неподалік від президентської резиденції, і продовжити там сидячий страйк. Державна комісія з регулювання громадських послуг Вірменії не обговорює можливість перегляду рішення про підвищення тарифів на електроенергію попри масові протести населення.

Матеріал по темі: Протести у Вірменії відбуваються вже у п'яти містах

29 червня містами Вірменії пройшла хода і підтримку мітингувальників Єревану.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще