Влада Тунісу заявили про затримання 12 підозрюваних у нападі на іноземних туристів в місті Сус.

Про це повідомляє Reuters.

Наразі поліція розшукує ще двох чоловіків, які раніше проходили навчання тренувальному таборі для бойовиків в Лівії.

"Це підготовлена в Лівії група, яка має таку ж мету. Вони скоїли два напади на Бардо та одне на Сус", - повідомив представник уряду в парламенті Лажар Акремі.

Вранці 26 червня до пляжу готелю "Imperial Marhaba" підплив гумовий човен. З нього висадився молодий чоловік років двадцяти з великою пляжною парасолькою. В ній він і заховав автомат Калашникова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Терорист несподівано почав розстрілювати пляжників. Жертвами терориста стали 38 осіб. Більшість загиблих були громадянами Великобританії. Серед них також були громадяни Тунісу, Німеччини та Бельгії.

Читайте також: 27 людей загинуло внаслідок нападу на готель в Тунісі

Отримала поранення і одна громадянка України. Відповідальність за теракт взяли на себе бойовики "Ісламської держави".

У неділю над резиденцією прем'єр-міністра Великобританії Джеймса Камерона на Даунінг-стріт, 10 та на інших держустановах приспустили прапори на знак вшанування жертв теракту. Прем'єр-міністр Тунісу Хабіб Ессід оголосив про посилення заходів безпеки в країні.