Влада Тунісу заявили про затримання 12 підозрюваних у нападі на іноземних туристів в місті Сус.

Про це повідомляє Reuters.

Наразі поліція розшукує ще двох чоловіків, які раніше проходили навчання тренувальному таборі для бойовиків в Лівії.

"Це підготовлена в Лівії група, яка має таку ж мету. Вони скоїли два напади на Бардо та одне на Сус", - повідомив представник уряду в парламенті Лажар Акремі.

Вранці 26 червня до пляжу готелю "Imperial Marhaba" підплив гумовий човен. З нього висадився молодий чоловік років двадцяти з великою пляжною парасолькою. В ній він і заховав автомат Калашникова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Терорист несподівано почав розстрілювати пляжників. Жертвами терориста стали 38 осіб. Більшість загиблих були громадянами Великобританії. Серед них також були громадяни Тунісу, Німеччини та Бельгії.

Читайте також: 27 людей загинуло внаслідок нападу на готель в Тунісі

Отримала поранення і одна громадянка України. Відповідальність за теракт взяли на себе бойовики "Ісламської держави".

У неділю над резиденцією прем'єр-міністра Великобританії Джеймса Камерона на Даунінг-стріт, 10 та на інших держустановах приспустили прапори на знак вшанування жертв теракту. Прем'єр-міністр Тунісу Хабіб Ессід оголосив про посилення заходів безпеки в країні.