У Польщі розробники "Facebook Inc" вирішили протестувати функцію із самознищення повідомлень під назвою "Messenger Day" для сервісу "Snapchat", повідомляє "telegraf".

Творцями додатку є Еван Шпігель, Боббі Мерфі і Френк Браун. "Snapchat" був розроблений під час навчання у Стендфордському університеті. Особливість програми в тому, що при відправленні людиною фотографії або відео користувачі задають час доступу до файлу.

Новий додаток до програми запрацював із 1 жовтня.

Читайте також: Європа та Канада злякались додатку від "Facebook"

Те, що в Польщі активно просувається вже існуючий сервіс "Snapchat", "зрушило лід" для потенційних користувачів функції.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Messenger Day" практично повторює "історії" з "Instagram" і "Snapchat". "Snapchat" (від англійського "snap" - моментальний знімок) - це мобільний додаток для обміну повідомленнями із прикріпленими фото і відео.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що засновник соціальної мережі "Facebook" Марк Цукерберг збільшив свої статки на 4,2 мільярда доларів. Ці гроші він заробив протягом перших двох годин після відкриття електронної біржі NASDAQ.