У вівторок, 7 березня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Арсеналом та Баварією. Пропонуємо вашій увазі історію протистояння цих суперників.

Прийдешній двобій для Арсеналу та Баварії стане 12-ю зустріччю на міжнародній арені. За статистикою, мюнхенці у протистояннях із канонірами демонструють позитивний результат. Зокрема, Баварія шість разів перемагала лондонців. Вперше це сталося у 2001 році на Олімпіаштадіоні в рамках другого групового етапу Ліги чемпіонів (1:0). За рік до того, на тій самій стадії, команди розійшлися внічию. Вдруге німці святкували перемогу вже за чотири роки - в 1/8 фіналу ЛЧ. Вдома перемогли 3:1, натомість, у Лондоні поступилися 0:1.

За вісім років їхні шляхи знову перетнулися, і знову - в 1/8 фіналу найпрестижнішого європейського турніру. На Емірейтс перемогла Баварія (3:1), а от у Мюнхені фортуна посміхнулася Арсеналу - 2:0. Та цього було замало для виходу до чвертьфіналу.

Помстилися хлопці Венгера 2014-го. На тій самій стадії, в гостях вони зіграли внічию, але тріумфували на Емірейтс (2:0). І нарешті, останнє до цьогорічного протистояння відбулося два роки тому, але вже в рамках групового етапу. У Німеччині Баварія знищила канонірів 5:1, однак програла у Лондоні з рахунком 0:2.

Нагадаємо, перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів завершився перемогою Баварії 5:1.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, у майбутньому матчі Ліги Чемпіонів між Арсеналом та Баварією букмекерські контори віддають перевагу мюнхенському клубу.