У так званій Донецькій Народній Республіці адміністрація провела попереднє голосування за кандидатів на місцевих виборах (праймеріз).

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ о 20:00 закрилися виборчі дільниці в Донецьку. Як заявив член незаконної організації "ДНР" Олег Баликін, потреби у продовженні роботи ділянок немає.

За попередніми даними, в "ДНР" в праймеріз взяли участь 369 тисяч 617 чоловік.

Читайте також: Фейкові вибори на Донбасі знищать мирний процес – Порошенко

Слід зазначити, що така цифра еквівалента третини кількості жителів, які проживають в Донецьку до початку захоплення території бойовиками "ДНР".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також відомо, що на праймеріз в "Луганської Народній Республіці" станом на 20:00 проголосували понад 54 тисяч жителів, про це повідомляє "ЛуганскІнформЦентр".

"Явка для нас приємна була. Ті цифри, які ми для себе визначали, вони були перевищені досить-таки добре", - підкреслив голова врік.

За інформацією видання, 80 виборчих дільниць у всіх 54 округах "ЛНР", Олександрівська і селища Ювілейний відкрилися вчасно - о 8.00.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Київ неодноразово заявляв, що легітимні вибори на окупованій території Донецької та Луганської областей не почнуться до повної деескалації та роззброєння незаконних збройних угруповань "ДНР" та "ЛНР". У той же час, самопроголошена влада "республік" на Сході України, відзначає, що не планує роззброюватися і віддавати владу, поки не відбудуться чесні вибори.