Кортеж, у якому їхав голова Чеченськой республіки Рамзан Кадиров, збив матір чотирьох дітей і навіть не зупинився, щоб допомогти постраждалій. Жінка померла на місці.

ДТП сталося в Грозному ще 29 червня, але про нього стало відомо тільки зараз. Як повідомляють очевидці, десять машин Кадирова просто проїхалися по тілу 50-річної жертви. У жінки залишилися сиротами четверо дітей. Про це пише Joinfo.ua з посиланням на Сhechenpress.

"Жодна машина не зупинилася. Більш того, всі інші проїхали по тілу збитої жінки", - розповіла місцева мешканка. І додала, що кортеж Кадирова завжди мчить з величезною швидкістю. Активісти, які борються з беззаконням на дорогах, протестували проти того, що Кадиров їздить зі швидкістю не менше 240 км/г.

За словами очевидців, чоловік загиблої жінки сидить у в'язниці, а її сім'я живе дуже бідно в тимчасовій будівлі.

Місцева влада утримується від будь-яких коментарів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще