Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп зізнався у тому, що протягом 18 років мав можливість не сплачувати податки.

Про це повідомляє "ВВС". Так він відреагував на публікацію своїх податкових даних за 1995 рік. Трамп зазначив, що ухилятися від податків йому вдавалося завдяки американському законодавству і власній підприємницькій проникливості.

Це допомогло йому вибратися із кризи на ринку нерухомості в 1995 році. Кандидат у президенти США наголосив, що має "фідуціарний обов'язок" платити податків не більше, ніж того вимагає закон.

"Як бізнесмен і забудовник, я легально використовував податкові закони для своєї вигоди, для вигоди своєї компанії, моїх інвесторів і моїх службовців. Чесно кажучи, я прекрасно використав ці закони", - сказав він.

Нагадаємо, що портал "Знай.ua" повідомляв, що Дональд Трамп висміяв стан здоров'я своєї опонентки у президентській гонці Хілларі Клінтон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще