Апеляційний суд Києва в четвер під час засідання заарештував на 60 днів Дениса Поліщука, якого підозрюють у вбивстві літератора Олеся Бузини.

Про це повідомляє "Інтерфакс- Україна".

Таким чином суд задовольнив скаргу прокуратури на рішення Шевченківського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу, яке передбачало можливість внесення застави.

Суд постановив, що початком терміну тримання під вартою Поліщука слід вважати його затримання, тобто 18 червня.

23 червня Денис Поліщук вийшов на свободу після внесення застави за нього у розмірі 5 мільйонів гривень. Цю суму вніс бізнесмен Олексій Тамразов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Запобіжний захід для Андрія Медведька Апеляційний суд обиратиме 6 липня. До того часу він перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Денис Поліщук брав участь в акціях проти незаконних забудов. Потім служив у зоні АТО начальником взводу в 54-й розвідбригаді. Три роки тому на виборах балотувався в народні депутати.

Читайте також: Один із підозрюваних у вбивстві Бузини вийшов на волю під заставу

Нагадаємо, 18 червня міліція затримала киян 25-річних Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Їх підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини, якого застрелили 16 квітня перед під'їздом свого будинку у Києві. Він загинув від поранень в груди і голову з пістолета.