Журнал Forbes опублікував другий щорічний рейтинг з двохсот найбагатших сімей США. Лідер списку з минулого року не змінився - це cім'я Уолтон, що володіє контрольним пакетом мережі гіпермаркетів Walmart.

Їх статки оцінюються у 149 млрд доларів - на 3 млрд менше, ніж торік.

На другому місці, за версією видання, опинилася сім'я Кох, що володіє Koch Industries - другою за величиною приватною компанією у США. На третьому місці йде сім'я Марс - власники найбільшої в світі кондитерської компанії, яка випускає, зокрема, шоколадний батончик Mars. Статки Марсів оцінюються у 80 млрд доларів.

Читайте також: За рік українські олігархи втратили половину своїх статків

У рейтингу цього року близько 30 нових прізвищ, зокрема, сім'я Саклера, яка володіє виробником знеболюючого Oxycontin, а також родина Грінберг, що заробила свій капітал на продажах кросівок Skechers.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Загальний стан усіх членів американського рейтингу Forbes оцінює в 1,3 трільйона доларів.