У каліфорнійському окрузі Оріндж 350-кілограмовий дельфін несподівано застрибнув на борт катера і травмував жінку. Про це повідомляє The Daily Mail.

Дік і Кріссі Фрімен, разом з 12-річним сином Тристаном і 16-річною дочкою Кортні вирушили на прогулянку на катері. У цей день подружжя відзначали 18-річчя з дня весілля і День батька.

Під час круїзу сім'я помітила цілу зграю дельфінів і зраділа їй. Через деякий час один дельфін неочікувано застрибнув прямо на борт судна. Він збив з ніг Кріссі і її доньку. Дівчинці вдалося піднятися і відійти на безпечну відстань, а жінці знадобилася допомога чоловіка. Тварина переламала жінці обидві щиколотки, при цьому сам дельфін також отримав травми морди і хвоста.

Дік негайно викликав поліцію і відправився в порт разом з дельфіном на борту.

Поліцейський катер евакуював постраждалу жінку і дельфіна в Гаваях. Співробітник поліції розповів пресі, що він був приголомшений побаченим - катер був повністю в крові, бо дельфін поранився під час стрибка. Жінка провела в шпиталі п'ять годин.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Матеріал по темі: Американка знайшла в парку дорогоцінний алмаз (фото)

Дельфіна витягли з човна, обв'язали його тіло тросами і відпустили в портові води.

Нагадаємо, що 11 квітня на берег Японії викинулися понад 150 дельфінів з невідомих причин.