Facebook видалив пост заступник глави Роскомнадзору Максима Ксензова, в якому було слово "хохол".

Про це повідомляє УНІАН.

"Відмінно. Видалили моє повідомлення. Ну що ж. Я, до речі, завжди говорив, що всякі адміністрації ресурсів набагато більш жорсткі й цинічні, не обмежені ніякими рамками, ніж будь-які держоргани", - написав він на своїй сторінці у соціальній мережі.

Читайте також: Facebook блокуватиме користувачів за слово "хохли"

За його словами, він не хотів би, щоб "невідомі громадяни відомих країн забороняли громадянам моєї країни говорити рідною мовою".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ксензов раніше заявляв, що Facebook, Twitter і Google не дотримуються вимоги закону Росії про блогерів: вони не представили інформації про добову відвідуваність деяких користувальницьких сторінок, а також даних, які дозволяють ідентифікувати власників акаунтів з добовою відвідуваністю більше 3 тис. осіб.

Нагадаємо, 1 липня, адміністрація соціальної мережі Facebook заблокувала на тиждень аккаунт російського письменника Едуарда Багірова. У своїх повідомленнях автор використовував вираз "нещасні хохли".

Про це йдеться у відповіді Facebook на прохання Федеральної служби Росії з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій роз'яснити ситуацію із блокуванням.

Як пояснюють у повідомленні, слово "хохли" прирівнюється до використання такого слова як "ніггер". В свою чергу. це порушує права спільноти. Акаунт заблокували згідно з правилами соцмережі.